Toimitusehdot

Keopsin verkkokauppa

Verkkokaupasta voit ostaa tuotteita toimitettavaksi Suomeen. Arvonlisävero sisältyy hintoihin. Voit tilata piilolinssejä, joihin sinulla on optikon tai silmälääkärin määrittämä resepti. Hyväksymällä tilaus- ja toimitusehdot vakuutat, että sinulla on resepti tilaamiisi linsseihin. Piilolinssien käytössä ei ole ikärajaa, mutta alle 18-vuotiailla tulee olla huoltajan suostumus tilauksen tekemiseen. Hyväksymällä ehdot vahvistat myös, että sinulla on huoltajan suostumus tilaamiseen. Verkkokauppaostoksista ei ole mahdollista saada opiskelija-alennusta.

Maksu

Maksupalveluntarjoajana toimii Maksuturva Group Oy. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin sekä luottotietojen tarkistukseen. Tilauksen loppusumman näet tilausvahvistuksesta. Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron. Tilatessasi tuotteet laskulla veloitamme 4,50 € laskutuslisän. Voit valita laskun sähköpostina tai paperilaskuna. Tilauksen maksuaika on kaksi viikkoa.

Toimitus

Saat tilauksesi ensimmäisen luokan postissa Suomessa olevaan osoitteeseen. Mikäli tilaus ei mahdu postiluukusta ja vastaanottajaa ei tavoiteta, hänelle jätetään saapumisilmoitus, ja lähetys on noudettavissa postista. Toimitusmaksu on 4,90 € / tilaus. Kotiintoimituspalvelun tilauksiin toimitusmaksua ei lisätä. Tuotteet pakataan noin 1-5 arkipäivän sisällä, minkä jälkeen tilaus siirtyy Postin kuljetettavaksi ilmoittamaasi osoitteeseen. Mikäli olet tehnyt kirjautuneena tilauksen ja antanut matkapuhelinnumerosi, saat kuittauksen tekstiviestillä, kun tilauksesi siirtyy Postin kuljetettavaksi. Posti kuljettaa lähetyksen yleensä 2-4 arkipäivän kuluessa. Huom! Ahvenanmaalle tilattaessa emme toimita arvonlisäverottomia laskuja.

Palautusoikeus

Palautusoikeus koskee vain avaamattomia pakkauksia ja palauttaminen on maksullista. Tuotepalautuksesta tulee ilmoittaa tuotepalautuslomakkeella 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta ja tuote tulee palauttaa 14 vuorokauden kuluessa palautusilmoituksen jättämisestä. Huolehdithan, ettei lasku ehdi erääntyä ennen palautusta. Tilaukseen liittyy aina maksuvelvollisuus. Perustuu kuluttajasuojalakiin.

Muista säilyttää kuitti tuotepalautuksen maksusta.

Tuotepalautuslomake

Palautusosoite: Keops verkkokauppa, PL 6, 02631 Espoo

Reklamaatiot

Korvaamme mahdolliset valmistusvialliset tuotteet uusilla. Tällaisessa tapauksessa ota yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@keops.fi tai käänny myymäläsi puoleen.

Tietosuojaseloste

Henkilötietojen käsittelyyn sekä muuhun tietosuojaselosteeseen voit tutustua tarkemmin täältä.