ACUVUE OASYS 1DAY

Näytä tuotteen hinta
Verkossa Myymälässä
38,00 €
Kestotilaajalle 32,30 €

UUTTA VERKKOKAUPASSA!

Uusi edellinen piilolinssitilauksesi nyt yhdellä klikkauksella käyttämällä pikaostoa omilla sivuilla.

Tavarantoimittaja on ilmoittanut mahdollisesta pidentyneestä toimitusajasta. Arvioitu toimitusviive on noin 4 viikkoa.

Nykyaikaisesta silikonihydrogeeli-materiaalista valmistettu kertakäyttöinen piilolinssi, joka vie piilolinssien turvallisuuden ja käyttömukavuuden aivan uudelle tasolle.

Piilolinssissä on ainutlaatuinen HydraLuxe™- tekniikka, joka sitoo kosteuden piilolinssiin ja vastaa rakenteeltaan kyynelnestettä. Erinomainen hapanläpäisyky ja vesipitoisuus läpi koko piilolinssin tekevät käytöstä mukavaa, turvallista ja helppoa – linssien käsittely on erittäin helppoa. Linssissä on myös UV-suoja estämässä vahingollisen säteilyn pääsyä silmään.

Saatavana myös hajataittoa korjaavana

KÄYTTÖOHJEET KERTAKÄYTTÖLINSSEILLE

Kertakäyttöpiilolinssejä saa pitää vain yhden käyttökerran ja ne on tarkoitettu vain päiväkäyttöön. Kertakäyttöpiilolinsseillä ei saa nukkua. Käytön jälkeen piilolinssit otetaan pois silmistä ja käytetyt piilolinssit hävitetään.

Kertakäyttöisten piilolinssien käsittely

Pese ja kuivaa kädet kunnolla aina ennen piilolinssien käsittelemistä. Ravista yksittäispakkausta ennen sen avaamista, jotta piilolinssi on varmasti kosketuksissa piilolinssinesteen kanssa. Irrota foliokansi ja poimi piilolinssi nesteestä etusormellasi. Ennen silmiin laittamista varmista, että linssit ovat oikeinpäin, ja että olet laittamassa oikeaa voimakkuutta oikeaan silmään. Muista myös tarkastaa linssien kunto ennen niiden asettamista silmiisi. Älä käytä piilolinssiä, jos huomaat sen olevan vaurioitunut.

Pese ja kuivaa kädet kunnolla myös ennen piilolinssien poisottamista silmistä. Poista linssit yksitellen silmistäsi. Laita käytetyt piilolinssit roskiin. Älä koskaan käytä samoja kertakäyttölinssejä useampia kertoja ja muista aina poistaa kertakäyttöpiilolinssit silmistäsi ennen nukkumaan menoa.

Noudata aina optikkosi antamia käyttöohjeita ja suosituksia käyttöajasta. Mikäli silmäsi tuntuvat kuivilta, käytä piilolinsseille soveltuvia kostutustuotteita kuten kostutustippoja, kostutussuihkeita tai kosteuttavia silmägeelejä.

Lisätietoja
Merkki Johnson & Johnson
Tuotekoodi 2016877
EAN TSP-30P-00
Valmistaja Johnson & Johnson
Linssityyppi Sfäärinen
Käyttötapa Vain päiväkäyttö
Käyttöaika Yksi päivä
Montako päivää voi käyttää peräkkäin 1
Materiaali Silikonihydrogeeli
Tarkka materiaali Senofilcon A
Vesipitoisuus 38%
Oikein/väärinpäin merkintä Kyllä
UV-suoja Kyllä
Käsittelyväri KYLLÄ
Saatavuus Ostettavissa verkosta ja myymälöistä